Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=archiv-novinek-web/experiment-s-verejnou-betou-pokracuje  •  Vydáno: 16.7.2013 11:08  •  Autor: Vertex

Experiment s veřejnou betou pokračuje

Na základě testování předchozího veřejného beta patche vyšel další. Testování patchů hráči vypadá podle SCS jako dobrý způsob urychlení vývoje hry. Tento patch by také mohl být finálním, tedy i majitelé Steam verzí (a další) by se mohli dočkat oficiálního patche.

SCS Software děkuje všem, kdo se podíleli na testování veřejné betaverze. S dokončováním patche 1.4.x zatím bylo více práce, než by jeden rád. Během vašeho testování bylo odhaleno několik problémů; za vaší pomoc je vývojářský tým vděčný.

Systém veřejných betaverzí ještě bude ještě potřebovat trochu promyslet, ale výsledky vypadají slibně. Proto vás SCS prosí o další pomoc.

Je tu další potenciální kandidát na finální patch v řadě 1.4.x. Měl by opravovat všechny větší chyby, které byly opomenuty v 1.4.1, takž pokud už jedete na této verzi, neměl by update na 1.4.6 nic pokazit; co víc, hra by měla být o trochu stabilnější.

Jak již bylo řečeno, je to jen kandidát na finální verzi patche. Není určen pro všechny a není ani zmíněn na oficiálních stránkách. Jediní, kdo má větší přístup k nejaktuálnějším sestavením jsou členové komunity na diskuzním foru.

Jako u předchozího patche, k dispozici je odkaz na stažení přes BitTorrent, aby se nepřetěžovaly servery.

- ETS 2 BETA patch z 1.4.x na 1.4.6 torrent -

Opět platí, že byste tento patch neměli aplikovat na Steam verzi hry.

Připomínky můžete směrovat na diskuzní forum SCS o chybách 1.4.6

Pokud vše půjde dobře, tento patch by mohl být ohlášen jako stabilní a 1.4.6 se mohla stát doporučenou verzí na všech distribučních kanálech.

Zdroj: SCS Software Blog