Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=novinky-american-truck-simulator/hranice-jednoho-milionu-navstev-pokorena  •  Vydáno: 20.3.2014 22:00  •  Autor: Mercury

Hranice jednoho milionu návštěv pokořena!

Nejsou to ještě ani dva roky, co byly stránky TruckGame.cz spuštěny a již nyní máme tu možnost slavit miliontého návštěvníka. Je to pro nás důkaz toho, že jste s naší prací spokojeni a rádi se k nám vracíte. Každopádně nehodláme usnout na vavřínech a i nadále pro vás budeme dělat maximum. Jako poděkování za tak skvělou návštěvnost jsme připravili článek s informacemi a screenshoty z titulu American Truck Simulator. Více uvnitř článku.

Sami vývojáři nám zatím o hře ATS (American Truck Simulator) moc nepověděli. Kromě několika screenshotů, které uveřejnili na svém blogu (všechny najdete v těchto článcích) toho moc nevíme. Proto jsme trochu pátrali na internetu, jestli z něj něco nevyzobeme a přeci jen jsme něco našli.

Známý německý distributor her v lednu 2014 oficiálně oznámil titul American Truck Simulator. V tomto oznámení mimojiné uvádí, že hra by měla vyjít ve startovací edici, která zatím bude obsahovat pouze stát Kalifornia. Tomu napovídají i tyto screenshoty z mostu, který až velmi nápadně připomíná Golden Gate Bridge. Další rozšíření mapy by měli přinášet případné DLC.

Golden Gate Bridge Golden Gate Bridge
Golden Gate Bridge

American Truck Simulator je již ve fázi uzavřeného beta testování. Bohužel je na celý projekt uvaleno přísné informační embargo a tak se od testerů moc informací nedozvíme.

Podle twitteru SCS zástupci firmy odletěli do dvou Washingtonských měst Bellevue a Renton. V Bellevue se účastnili jednání v sídle společnosti Valve. Dá se tedy předpokládat, že předmětem jednání byla nejspíš distribuce Ameciran Truck Simulator na Steamu.

V Rentonu navšítili jeden z výrobních závodů Kenworth. Zde nejspíš byli kvůli pořízení fotografických podkladů pro modelování tahače. Některé z nich si můžeme prohlédnout níže

Možná si říkáte, informace nic moc (a částečně máte i pravdu), ale tak snad vás nadchnou alespoň tyto screenshoty

Spoluautor článku: icon Tigers