Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=novinky-american-truck-simulator/par-snimku-z-ats  •  Vydáno: 11.4.2014 18:39  •  Autor: Vertex

Pár snímků z ATS

Neustále se objevují dotazy adresované SCS Software: "Kdy vyjde American Truck Simulator? Co bude obsahovat? Řekněte a ukažte nám víc!"

Takové dotazy určitě většinu z vás napadly, proto SCS Software se snaží alespoň trochu naznačit, jak to s ATS vypadá. Čtěte dále pro více informací a snímky z připravované hry.

Problém je ten, že si sami nejsou jisti, jde totiž o pohyblivý cíl, ke kterému se snaží dopracovat. Jakákoli data vydání uvedená distributory jsou v této fázi pouze spekulacemi. Během posledního půl roku došlo k opakovaným změnám a úpravám vnitřních plánů a možná to budou muset udělat znovu.

Důležitým faktorem je také průběh jednání s výrobci tahačů ve Spojených Státech. SCS Software nechce vydat ani první verzi hry (která bude obsahovat jen kousek celého plánovaného světa zahrnujícího celý kontinent s více jak 100 městy) bez licencovaných vozidel. Tým prošel dosti problémy s ETS 2 a zkrátka to příliš komplikuje celou věc. Chce nasadit laťku výš a mířit k maximální věrnosti, a reálné značky vozidel ve hře jsou v tomto ohledu velmi důležité, aby někdo bral hru vážně.

Co se týče obsahu herního světa, tým pracující na něm se rozrůstá, a s mapou se dějí takřka zázraky. Ale jako se vším, je to o rovnováze - čím více detailů se do mapy vloží, tím déle potrvá její tvorba. Tým potřebuje do vydání hry co nejlépe nastavit proces tvorby obsahu, aby ji byl později schopen zásobovat přídavným obsahem. SCS Software se snaží tvorbu samozřejmě urychlit, což je taky jejich cíl už pár měsíců, ale jistě už je znáte, takže nebudou zkoušet vaši trpělivost odvážnými tvrzeními o rychlosti :)

Přeloženo z blogu SCS Software