Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=euro-truck-simulator-2-novinky/vernejsi-skandinavie  •  Vydáno: 11.10.2014 20:09  •  Autor: Vertex

Věrnější Skandinávie

Tvorba části světa ve skandinávském přídavku je v posledních fázích. To ovšem neznamená, že je hotov; SCS čeká ještě hodně testování a ladění. Je také třeba zmínit, že vzhledem k velikosti tohoto přídavku to mohou být měsíce jeho pilování, než bude moci být považován za připravený k vydání. Více se dozvíte uvnitř článku.

img

Tým návrhu mapy vynakládá velkou snahu, aby tento region působil správným dojmem a aby skandinávská města a okolí vypadala tak jako v reálném světě.

img

Přestože programátoři SCS neustále zlepšují nástroje pro tvorbu obsahu, detailní prostředí jako tato jsou časově a co do složitosti náročnější, než před 2-3 lety.

img img

Samozřejmě ne každá část mapy může býr věrnou napodobeninou svého reálného protějšku, ale SCS těmito místy rozhodně nešetří. SCS doufá, že pokud bude věnovat pozornost detailům, průzkum světa ETS 2 bude zábavnější, zvláště pak pro skandinávské hráče, kteří tento region dobře znají.

img

Mezitím snaha SCS nabídnout speciální laky hráčům v zemích s největšími prodeji hry pokračuje vydáním balíku francouzských laků pro ETS 2 (French Paint Job Pack).

img

Přeloženo z blogu SCS Software