Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=euro-truck-simulator-2-novinky/neco-o-obtiznem-nahravani-zvuku  •  Vydáno: 6.11.2014 21:04  •  Autor: Mercury

Něco o obtížném nahrávání zvuků

Tým SCS tvrdě pracuje na opravách nedostatků nahlášených uživateli ze Steamu, kteří již nový patch testují v otevřené beta verzi. Dnešní článek se však bude týkat něčeho trochu jiného.
Pokračování uvnitř článku.

img

Jak již tým SCS jednou napsal na svém blogu, jejich tým zvukařů pracuje na opětovném nahrávání zvuků pro řadu kamionů, které jsou v Euro Truck Simulator 2. Nastavení a postupy jsou nyní tak důkladné, že můžou trvat klidně i dva dny než zaznamenají, co potřebují.

img

Nemají žádný konkrétní seznam kamionů, které budou nahrávány jako první. Nahrávají je tak, jak je mají k dispozici. V minulých dvou týdnech měl tým SCS možnost zachytit nové zvuky pro kamiony na obrazcích – Iveco Stralis Hi-Way a nový Mercedes Actros 1845.

img

Nové nastavení nahrávání umožňuje jejich zvukaři zachytit hučení motoru a zvuky v detailech, které nebyly dříve ve hře k dispozici.

img

Celý zvukový systém kamionu je rafinovaný a zahrnuje změnu programování v datové struktuře a samozřejmě spousty nových sfx souborů. Nové audio sady budou přidány do hry v jedné z boudoucích aktualizací.