Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=euro-truck-simulator-2-novinky/nocni-pristrojove-desky  •  Vydáno: 15.11.2014 19:07  •  Autor: Vertex

Noční přístrojové desky

Včera tým SCS dokončil programování další zajímavé funkce - podporu různobarevných podsvícení tlačítek přístrojové desky. Doposud byli omezeni pouze na bílé podsvícení, ve skutečnosti však výrobci tahačů používají mnohem více barev.

Snímek níže ukazuje, že vývojáři nelenili a okamžitě začali vylepšovat právě vydaný Euro 6 DAF. Do příštího patche pro Euro Truck Simulator 2 by rádi pro noční jízdu takto vybavili co nejvíce tahačů ve hře.

img

Pokud v reálném životě řídíte tahač, SCS Software na vás má prosbu. Najít dobré předlohy je velmi těžké. Tým SCS pořídil tuny fotek při testovacích jízdách s tahači, ale málokdy za tmy. Pokud máte přístup k tahači, který je i ve hře, byli byste tak laskaví a poslali jim fotku vnitřku se zapnutým motorem a světly, pořízenou večer? Nafoceno musí být bez použítí blesku, jinak by prvky přístrojové desky nemusely být dobře rozpoznatelné.

Pro účely tohoto zkoumání má SCS sekci na jejich fóru, takže pokud chcete přispět k vývoji ETS 2, podívejte se tam. Za případnou pomoc vám SCS Software děkuje.

Přeloženo z blogu SCS Software