Zdroj: http://truckgame.cz/index.php?a=euro-truck-simulator-2-novinky/prace-na-world-of-truck  •  Vydáno: 4.1.2016 20:17  •  Autor: Mercury

Práce na World of Truck

SCS nás informovala, že bude uvolněn nový koncept hry, kdy bude propojena hra s World of Trucks (pod označením World of Trucks Time). Jde o to, že nyní bude hráč moci hrát reálnější zakázky, které se mu budou zapisovat na jeho účet. Více informací uvnitř článku.

S přidáním World of Trucks zakázek vývojáři usilují o poskytnutí hráči reálné prostředí hry, jako v běžném životě, což bude dodáváno standardní herní ekonomikou. Hráči budou informováni o aktuální zakázce stejně jako na běžném trhu práce. Uživateli budou dány pravidla o dodací lhůtě a o budoucí ekonomice ve hře.

Hráč může hrát dvě zakázky paralelně (klasické nebo World of Trucks). Přičemž zakázky od World of Trucks jsou “online“ aby servery věděly přesnou polohu a stav hráče. SCS myslí na vše, protože ví, že si potřebuje každý odpočinout. Dává Vám proto možnost, si na dvě hodiny v reálném čase zastavit a po té pokračovat v dodání zakázky.

U zakázek s World of Trucks, udělali změnu v čase. Byli jste zvyklí na zrychlený čas ve hře, ale nyní bude trvat 24 hodin herního času, tzv. WOTR TIME, 72 minut skutečného času. Změnu z herního času na skutečný čas budete moct změnit v levé horní části obrazovky.

Při beta testování nebude World of Trucks Time přesně fungovat, kvůli jednotlivým serverům, proto budou časy stanovené na zakázky jen několikahodinové. Pomocí serverů ve světě budeme přibližovat čas ve hře ke skutečnosti, pro lepší herní zážitek.

Zdroj: blog SCS Software
Překlad: icon Derby