Facebook

Statistika

Online

< návrat zpět

TrucksBook.eu - virtuální firmy


Téma: Poradna ohledně virtuální firmy rss

Zaslal/a icon 2.10.2013 18:28

SkipperZde se ptejte na cokoliv ohledně virtuální firmy nebo systému TrucksBook


Strana:  1 2 3 4 5   další »
icon #054443
Trucker
Takže jestli jsem to správně pochopil...... Když se přihlásím do firmy tak musím splňovat pravidla předepsaná tímto webem atd.
Ale moc nechápu jak funguje ta kniha jízda taky ten možný plat..... a celkově moc nechápu jak funguje to propojení hry a toho webu TB......
Připadá mi to celkem zajímavé, mohl by mi to prosím někdo zasvěcený vysvětlit...... Možná bych se totiž rád přidal...... 1
Předem děkuji.
icon #054444
NoobSaibot
No úplně jednodušše. Každá firma se skládá ze zaměstatnců. Každý zaměstnanec má svoji knihu jízd. No a ty prostě odjedeš jízdu ve hře. A když se ti objeví ta závěrečná tabulka. Co si vezl, kam, kolik si spotřeboval paliva atd. Taky ty hodnoty a údaje napíšeš do kolonek v knize jízd. Nic těžkýho.

Zbytek ti vysvětlí pan Nemo;)
icon #054447
Trucker
Aha.... Tak to pochopím i já 5 . Díky moc. 1
A ten "plat" ?? To se nějak virtuální peníze zaslané vedením dají nahrát do hry?
icon #054449
NoobSaibot
Pošleš jim save ze hry a oni ti to tam připíšou a pošlou zpět a ty si ho vložíš zpátky do hry.
icon #054454
Skipper
Myslím, že zde vše vysvětlil Noob. Pokud máš přeci ještě nějaké dotazy, rád je zodpovím 1
icon #054466
goresi65
V tom případě bych měl za září poslat save abych dostal výplatu 1 .
icon #054467
h.zeryk
Jeste doplnim ze pokud nechces vyplatu save posilat nemusis, jen obcas nekoho vyberou. staci napsat adminovi vzkaz ze. bys chtel vyplatu
icon #054476
Skipper
Kdo máte zájem o výplaty, tak od toho je vzkazík. Pište mi a budeme spolu řešit
icon #054483
Tigers
Zdravím ,

Určitě to vypadá skvěle a narazil jsem na to až teď (dříve jsem to nějak ignoroval a "nechápal")Pravděpodobně bych měl zájem , jen bych to chtěl stále více upřesnit.(Později až budu mít čas si ještě řádně projedu web s informacemi kolem toho)
Jak to je tedy s "výplatama" ? Jestli to chápu , tak s tím určitým savem když dovezu zakázku , tak bych neměl dostat peníze ne ? (Jinak by v tom byl bordel) A poté každý měsíc si zažádat o výplatu.
Nebo je to nějak jinak ? 1
Co se týče módu tak mohu používat jaké chci , nebo jen nějaké a nebo žádné ?
Později se možná zeptám ještě na něco co mě napadne , teď ale musím ještě pryč a objevím se tu kolem deváté , tak se tu snad do té doby objeví nějaká odpověď 10 .
icon #054487
Tigers
Ještě na rychlo bych chtěl vedět co se týče vyplňování přihlášky , nějak jsem si nejsem jistý , co bych tam měl napsat.(Mám 3 profily , takže jestli je jedno , který tam napíšu)
Dále co se týče značky tahače , jestli se to týká budoucího přidělení tahače ve virtuální firmě , nebo je jedno jaký se tam napíše.
icon #054492
NoobSaibot
Nu asi takhle. Jezdíš a na konci měsíce pošleš po domluvě s vedoucím firmy mu jeho save resp. profil a mody co používáš. On si to u sebe spustí, dám ti tam správnou výplatu a ten upravený save-profil s těma přidaným penězma ti vrátí zpět. Ty si ho dáš zpět do hry a jezdíš zase dál. Mezitim, co má profil tvůj vedoucí, tak nemá cenu jezdit.

Mody můžeš používat jaký chceš, ale musíš je poslat vedoucímu.

PS: Pokud výplatu nechceš tak savy posílat nemusíš. Jeno občas na kontroly.
PS: Časem stejně zjistíš, že jakmile si koupíš tahač, garáž a budeš mít pár zaměstanců, tak ti peníze začnou přibývat mílovými kroky, že nebudeš vědět, co s nima. Sám mám asi 10 zaměstanců, příjmy snížený na polovinu a stejně stačí vyspat a hend mám pár melounů na kontě navíc...
icon #054500
Tigers
Jde taky o to , že mám v mods módy , které používám jen někdy , resp. je mám vypnuté a některé zapnuté.Nechtělo by se mi to neustále přebírat.Neboli ,když během měsíce změním módy.
V druhém odstavci v druhé polovině mluvíš ale o svém singl profilu a ne na TruckBook ne ?
Resp. mi pořád nebylo vysvětleno , jestli ve hře obdržím po doručení zásilky peníze jako v běžnym hraní.(Jestli to není v profilu upraveno na hodnotu 0 , abych po doručení nezískavál žádnou sumu a jen pak dostanu to , co mi za měsíc bude připsáno).
icon #054504
NoobSaibot
Mody musíš vedoucímu poslat ty co používáš, ty aktivní, aby mohl on spustit tvůj profil na svém PC.

To druhý nějak nechápu, co myslíš. Žádná hodnota . Prostě dám příklad. Teď máš ve hře třeba 5 milionů. Je den výplaty, pošleš save vedoucímu, on ti tam přičte výplatu, vrátí ti to. A ve hře budeš mít třeba 5,5 milionu. A jedeš dál.
icon #054505
Tigers
Fajn ..

Takže získáváš běžně ve hře peníze za dovezení zásilky + pokud chceš tak výplatu od vedoucího ?
icon #054508
NoobSaibot
Jo presně tak, sory za předešlej příspěvek, měl jsem vypnutej Numlock a nepsalo mi to čísla. TAkže to vůbec nedávalo smysl. Jo je to přesně jak to říkáš.
icon #054510
Shaki
Když bych si založil nový profil ve hře za který chci jezdit nemusim si zakládat novej profil na TB? A mohu jezdit bez svhého vlastního tahače?
Dík za odpověď.
icon #054511
Skipper
Myslim, ze Noob opet vse zodpovedel. Njn ja nejak nestiham..

Shaki - Ne nemusis 1
Ano muzes jezdit bez vlastniho tahace..
icon #054658
Shaki
Díky Nemo 1
icon #054660
Tigers
Tak asi nic , trošku jsem si to představoval jinak 1 .
Ale děkuju za odpovědi.
icon #054784
Trucker
Jo a ještě se chci zeptat: Jak vypadá to posílání SAVEů?? (Jsem trochu počítačový negramota... 1 )

Strana:  1 2 3 4 5   další »